fbpx

Retouren & Ruilen

RETOURNEREN

Niet tevreden met uw bestelling? Geen probleem, u kunt uw bestelling binnen 14 dagen na ontvangst gewoon retourneren en zonder opgave van redenen, kosteloos ontbinden.

Ondanks dat wij onze goed voor onze producten zorgen, kan het gebeuren dat je na aankoop een productiefout ontdekt. Wij willen je dan vragen om jou nieuwe items direct na ontvangst te controleren op gebreken. Heb je iets ontdekt wat niet goed is, neem dan contact met ons op.

RUILEN VOOR ANDER PRODUCT

Bestel het gewenste artikel zelf en retourneer uw huidige bestelling.

VERSTUREN

Verstuur uw retour op eigen kosten naar ons retour adres.

*U bent zelfverantwoordelijk voor een goede aankomst van uw retourzending, vraag daarom altijd om een verzendbewijs met track & trace code bij het verzendpunt.

AFGEVEN IN DE WINKEL

Uw bestelling kosteloos retourneren in onze winkel in Zwartsluis kan ook. Uw retour wordt verwerkt zoals alle andere retourzendingen en per bank teruggestort.

RETOURADRES 

Catootje Kinderspul – Retourafdeling
Molenstraat 4
8064 DH ZWARTSLUIS
Nederland

*Dit is tevens het bezoekadres

ACCEPTATIE VAN DE RETOUR

Om uw retour te kunnen accepteren en het geld terug te storten dienen producten te voldoen aan onderstaande voorwaarden. Voldoet een product hier niet aan dan ontvangt u hierover bericht van ons.

Originele en ongedragen staat
Wij accepteren alleen ongedragen en ongewassen kleding voorzien van kaartjes, in originele verpakking. Alle retour zendingen worden hierop gecontroleerd.

Wij bieden geen wasgarantie, zodra het artikel is gewassen kunnen wij deze niet accepteren.
Ook bieden wij geen garantie op applicaties zoals: studs, glitters, steentjes & pailletten.

Mochten wij toch retouren ontvangen zonder de bovengenoemde punten kunnen wij de retour helaas niet accepteren. Je kunt je retourtje na afkeuring ophalen in onze winkel Catootje Kinderspul of opnieuw de verzendkosten betalen zodat wij je retour naar je terug kunnen sturen. 

Gepaste artikelen beschouwen wij uiteraard niet als gedragen.