fbpx

Over Catootje

Hoi pipeloi!

Voor wie ons nog niet kennen, zullen wij ons even voorstellen. Wij zijn Wilona en Erike. Twee schoonzusjes die ergens het idee hebben opgevat een kinderkledingwinkel te beginnen! De een met een achtergrond in het onderwijs, de ander met ervaring in de kinderopvang. Dus de kinderlink is er! Het leek ons leuk om een hippe, leuke en vooral eigenwijze kinderwinkel te creƫren voor kinderen die graag zichzelf willen zijn in kleding die bij hen past!

Ook verkopen we leuke en originele cadeaus om onze winkel verder op te vrolijken en om er een echte snuffelwinkel van te maken…. Zo’n winkel waar je eigenlijk wel even binnen moet kijken! Voor de kids hebben we een leuke boomhut in de winkel en ook een fijne speelhoek voor de kleintjes! Samen met een kopje koffie en een vriendelijk woord hopen wij te zorgen voor een gezellige en leuke winkelervaring bij Catootje Kinderspul!

Sinds oktober 2019 hebben we ook een nieuwe afdeling voor dames en heren erbij; ‘Catootjes Kadootjes’. Hier vindt u allerlei mooie cadeauartikelen, een leuke selectie van de dames en- herenkleding van 4Funkyflavours, mooie Barts accessoires, leuke zebra tassen, sieraden van Biba en nog veel meer!

Oh ja…. u vraagt zich misschien af; Waarom de naam Catootje? Nou onze schoonouders heten Jan en Jans… (Jan, Jans en de kinderen…) snapt u?

Zo niet, kom gezellig langs en we leggen het graag aan u uit!

En als u het wel snapt, bent u uiteraard ook van harte welkom, de koffie staat klaar!